Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett riktigt klokt beslut vid val av mäklare

Välkomna till ett av Sveriges & Göteborgs ledande varumärken avseende fastighetsmäklare! Våra mäklare ger dig den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär oavsett om du skall köpa eller sälja. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi kan familjevänliga Fiskebäck

Att ha koll på området är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor, dagis, restauranger etcetera som är bra. Vi träffar dagligen människor som vill flytta till Fiskebäck vilket gör att vi har kunskapen och lokalkännedomen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt och till rätt målgrupp.

Nöjdast kunder i Sverige

Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset flest gånger haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Detta är vi stolta över eftersom det visar att vi sätter våra kunder främst.

Sveriges bästa annonsering – SMART

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Vi lyfter bostadsannonseringen till en helt ny och högre nivå med vår nya Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Detta gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv. Så chansa inte, säkerställ att du får det bästa marknaden kan erbjuda.

Aktuella försäljningar
Visa alla 185
Tidigare försäljningar

Ett axplock av våra senaste försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering