Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vi kan Innerstaden

Vi på Mäklarhuset Göteborg Centrum har en lång erfarenhet av bostadsmarknaden i Göteborg och tack vare det har vi en bred kunskap om Innerstaden. I tillägg till vår erfarenhet och kunskap har vi på Mäklarhuset nöjdast kunder vilket ger oss oerhört goda förutsättningar att lyckas med försäljningen av din bostad i Innerstaden.

Lång erfarenhet och mycket kunskap

Att som fastighetsmäklare ha koll på området där du förmedlar en bostad är otroligt viktigt. Vi kan Göteborg och vi kan Innerstaden. Faktum är att Mäklarhuset grundades i just Göteborg 1973. Därmed har vi över 45 års erfarenhet av bostadsmarknaden i Göteborg. Tack vare denna erfarenhet har vi stora kunskaper om Innerstaden och vi kan svara på alla möjliga frågor angående området kring din bostad. Vi vet alltifrån Innerstadens historia, vilka skolor som ligger nära just din bostad till vart närmsta busshållplats ligger.

Mäklarhuset har nöjdare kunder

Målet för oss på Mäklarhuset är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom hela förmedlingsprocessen, därför har vi ett stort engagemang i varje kundmöte. Detta är någonting som vi har lyckats väl med då vi är det företag i branschen som toppat listan på nöjdast kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex flest gånger. I hela åtta av de senaste elva åren har vi toppat denna listan vilket är någonting som vi är väldigt stolta över.

Smarta lösningar får din bostadsannons ännu mer attraktiv

Att en stor del av befolkningen i dagens samhälle tillbringar mycket tid på internet är ingen nyhet. Internet har därför blivit en viktig del i marknadsföringen av din bostad. Med Mäklarhuset finns smarta lösningar för att öka upplevelsen av din bostad online. Bland annat kan du använda dig av virtuella visningar som gör det möjligt att få en visning av bostaden redan från soffan och Mäklarhuset Smart® annonsering som parar ihop annonsen med de spekulanter som är mest relevanta för just din bostad. Dessa och flera andra smarta tjänster erbjuds hos oss på Mäklarhuset.

Aktuella försäljningar
Visa alla 184
Tidigare försäljningar

Ett axplock av våra senaste försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering