Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Både natur och storstad som granne

I naturnära Kålltorp bor du nära vackra grönområden samtidigt som du har nära till kommunikationer som tar dig till storstadspulsen.

Service

Här behöver du inte ta dig långt för att hitta den service du behöver. I stadsdelen finns bland annat mataffärer, restauranger och kaféer. Skulle utbudet mot förmodan inte räcka till når du enkelt centrala Göteborgs gedigna serviceutbud smidigt en spårvagnstur bort.

Nära natur och friluftsliv

För dig som bor i Kålltorp finns inga ursäkter att inte ta sig ut i naturen. Oavsett om du bara vill njuta av grönskande natur eller motionera råder det ingen brist på valmöjligheter. Vackra grönområden finner du vid Renströmska parken och inte minst vid Skatås motionscentrum. Här finner du bland annat både inomhus- och utomhusgym, motionsspår och kafé. Vid varma sommardagar blir Härlanda Tjärn det naturliga valet. Här kan du bada från sandstranden eller hoppa ifrån bryggorna, köpa något gott från kiosken eller använda grillplatsen. Tröttnar du på friluftslivet finns det dessutom flera restauranger och krogar i Kålltorp.

Familjeliv

I Kålltorp finns någonting för alla i familjen. Skatås, Renströmska parken och Härlanda Tjärn är perfekta platser att umgås med familjen på och området erbjuder flertalet lekplatser. I närheten finns bibliotek och kafé i Kulturhuset Kåken, som ligger i det som en gång var Härlanda fängelse. Den som är kulturintresserad kan njuta av bland annat filmvisningar, vernissager och föreläsningar här. För barnen anordnas sagostunder och i Kulturhuset Kåken finns även öppna förskolan. Flera grundskolor och förskolor finns i området.

Aktuella försäljningar
Visa alla 127
Tidigare försäljningar

Ett axplock av gjorda försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering