Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Naturnära Kviberg med idrott och hälsa i fokus

I Nordöstra Göteborg ligger Kviberg med sport och hälsa som en naturlig mittpunkt. Här bor du nära lummiga naturområden samtidigt som du med snabba kommunikationer smidigt tar dig till Göteborgs Centrala delar.

Både lummig natur och shopping runt hörnet

I Kviberg har du naturen runt hörnet. Ta en avslappande promenad i grönskande natur, upplev häftiga bergsområden eller fiska vid Säveån. Från Fjällbo ängar leder ett promenadstråk i lummig natur dig till Bergsjön där du kan ta ett bad i den mysiga sjön som vackert ligger placerat i ett skogsområde. Där finns både klippstrand, hopptorn och brygga.

I tillägg till den vackra naturen finns också restauranger och nöjesaktiviteter i närheten. I SKF's gamla lokaler kommer du inom kort kunna fördriva tiden i en shoppinggalleria. Förutom restauranger och butiker kommer det även byggas en saluhall, kontorslokaler och lägenheter. På helgerna möts många människor på Kvibergs Marknad för att köpa, sälja, äta och umgås.

Idrott och hälsa står i centrum i denna stadsdel

Ett utpräglat fokus på sport och idrott präglar denna stadsdel. Det finns ett flertal fotbollsplaner, handbollsplan och möjlighet att åka längdskidor. På Beach Center kan du uppleva världens största inomhushall beachvolleyboll, dessutom erbjuder de bland annat gym och relaxavdelning. För den som vill promenera eller ta en joggingtur finns alla möjligheter för det i form av naturstigar och elljusspår. Den som är något mer äventyrslysten kan söka sig till det stora klättercentrumet eller Bunkebergets Skatepark som ligger häftigt placerat i ett bergrum.

Familjeliv

Boendes i Kviberg finns oerhört många möjligheter för barnen att få delta i aktiva fritidsaktiviteter i form av flertalet idrottsföreningar. Aktiviteter som till exempel fotbollsskola anordnas för barn från två år. Stadsdelen har flera lekplatser och tack vare närheten till naturen är det en idealisk plats för barnen att leka på. Boendes i Kviberg finns oerhört många möjligheter för barnen att få delta i aktiva fritidsaktiviteter i form av flertalet idrottsföreningar. Aktiviteter som till exempel fotbollsskola anordnas för barn från två år. Stadsdelen har flera lekplatser och tack vare närheten till naturen är det en idealisk plats för barnen att leka på. Med både spårvagn 7 och 11 behöver du inte vänta många minuter på kollektivtrafiken. Med dessa tar du dig smidigt till centrala Göteborg. För att läsa mer om detta besök www.vasttrafik.se.

Aktuella försäljningar
Visa alla 120
Tidigare försäljningar

Ett axplock av gjorda försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering