Mäklare Guadalmina

Din mäklare i Guadalmina / San Pedro de Alcántara

Mäklarhuset Guadalmina / San Pedro de Alcántara
Besöksadress: Centro Comercial Guadalmina IV, Local 33
29678 Guadalmina, Marbella

Din mäklare i Guadalmina / San Pedro de Alcántara

Mäklarhuset Guadalmina / San Pedro de Alcántara

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Guadalmina / San Pedro de Alcántara

Vårt kontor ligger i hjärtat av Costa del Sol, i Guadalmina köpcenter, strax väster om San Pedro Alcántara, intill Real Club de Golf Guadalmina och nära de populära bostadsområdena i Puerto Banús, Marbella, Benahavís och Estepona. Vi erbjuder vi en professionell och personlig service som är skräddarsydd för våra kunders behov.

Det finns många små faktorer som kan förvandla ett fastighetsköp från en enkel, trevlig och transparent upplevelse till en komplicerad process, och därför är det viktigt att arbeta med professionella och sakkunniga mäklare som Mäklarhuset Guadalmina. Med över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen på Costa del Sol erbjuder vi en djupgående kunskap om marknaden, liksom det tekniska kunnandet för att garantera dig total sinnesro.

Vi känner till området utan och innan och kan därför erbjuda ett stort antal fastigheter över hela Costa del Sol som passar din önskade livsstil, oavsett om du vill bo vid stranden, centralt, i närhet av grönområden, med utsikt över golfbanor, i en country club miljö eller i hjärtat av naturen. Valet av fastighetstyper är brett och sträcker sig från kompakta studior till stora herrgårdar med modern eller traditionell stil, och till och med fastigheter som återtagits av banken där du får mycket för pengarna eller god investeringspotential.

Förutom fastigheter till salu i Marbella erbjuder vi långtids- och semesteruthyrning. På Mäklarhuset Guadalmina har vi en heltäckande service för din fastighet. Vi hjälper till med renoveringsprojekt, inredning och landskapsarkitektur samt andra tjänster som underhåll, reparationer, städtjänster och hyresförvaltning.

Kontakta oss på Mäklarhuset Guadalmina om du vill ha mer information om att köpa, hyra eller sälja en fastighet i Guadalmina, Marbella och vill arbeta med en professionell byrå som ställer all sin erfarenhet och kunskap till ditt förfogande.

Välkommen!

  • Har du frågor om att köpa bostad i Spanien?
    Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad i Guadalmina / San Pedro de Alcántara. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad i Spanien

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad i Guadalmina / San Pedro de Alcántara. Vi på Mäklarhuset Guadalmina / San Pedro de Alcántara vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Aktuella försäljningar

Visa alla 73
Våra mäklare & medarbetare i Guadalmina

Danielle Fossey
Assistent / Kontorsansvarig
Talar: English, Español
Ricardo Bellod
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar: English, Español
Ernesto de Pablo
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar: English, Español
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.