Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hägerstensåsen

Att bo i Liljeholmen/Hägersten

Liljeholmen/Hägersten är ett lugnt och expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.
Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I området finns gott om mataffärer, restauranger, förskolor, skolor och vårdmottagningar. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område.

Välkommen till din lokala mäklare på Liljeholmen/Hägersten och vårt kontor på Liljeholmskajen.

Att bo i Liljeholmen/Hägersten

Liljeholmen/Hägersten är ett mycket trivsamt område med sjönära läge i vackra, gröna omgivningar på behändigt avstånd från Stockholms storstadspuls. Det gynnsamma och rofyllda läget vid Årstaviken är en attraktiv boplats. Området består av Liljeholmens centrum som är en knutpunkt för kommunikationerna och flera mindre områden såsom Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Telefonplan, Hägerstensåsen och Hökmosssen.

Liljeholmen/Hägersten är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av butiker, mataffärer och matställen. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar samt ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. handboll, fotboll, innebandy och ishockey.

Runt om i Liljeholmen/Hägersten finns flera mindre badplatser. Här finns även gott om lekparker, motionsspår och grönskande miljöer att njuta av året runt. Liljeholmen/Hägersten inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare på Liljeholmen/Hägersten och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Liljeholmen

Sjöviksvägen 67
117 57 Stockholm

Måndag-fredag klockan 09:00-17:00. Lördag och söndag stängt.

Områden

Aktuella försäljningar
Visa alla 58
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering