Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Helgum

I vackra Helgum bor du naturnära med ån som närmsta granne! Du bor också med närhet till Långsjön och Nässjön med trevliga badstränder.

Förskola och skolor

Ungefär 3,5 kilometer bort finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel.
På Murbergsskolan ungefär 4 kilometer bort går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik.
Fem kilometer bort finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Kommunikation

Du tar dig enklast hit med bil, cykel eller en frisk promenad för den hurtiga. Buss 511 trafikerar också utkanten utav området regelbundet under vardagarna med tider som är bra anpassade för skolgång och kontorstider.

Närområde

Här bor du nära Helgumsån vackra vattendrag med ett porlande ljud utav ån.
I närheten finns också vackra Säbrå kyrka som under sommarmånaderna håller loppis och fika. Ännu närmre finns också Franzéns kulle som under försommaren doftar ljuvligt utav liljekonvaljer.

Aktuella försäljningar
Visa alla 61
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering