Inredningstrender 2019

Det nya året är här och så även årets trendspaning! Är du lika sugen på att förnya hemmet med det hetaste inom möbler och inredning som vi är? Då har du hittat rätt! Här listar Chilli’s trendspanare Ida Nilsson årets hetaste trender:

1. Sammet i mustiga kulörer

Sammet är en trend som verkligen har hållit i sig. Det senaste vi kan se är sammetsklädda möbler i alla dess former, i djupa och mustiga kulörer. Vi har länge kunnat se både soffor och stolar i sammet. Men på sistone har det dykt upp nya typer av möbler som även dem är klädda i sammet – nämligen sittpuffar och dagbäddar. Vill du vara riktigt inne i vår är det just något av detta du ska satsa på!

3-sitssoffan Webb i sammet är så rätt! Se hela Chillis stora sortiment sammetssoffor.

Sittpuff Calia är ett måste i vår! Se Chillis sortiment av sammetspuffar.

2. Statement-soffan

Det gemensamma för statement soffan är att den tar plats! Anamma denna trend genom att investera i en stor, inbjudande modulsoffa som drar alla ögon till sig. Med väl tilltagna armstöd, djupa sittdynor och stora kuddar behövs inte mycket mer i vardagsrummet än denna. Och det bästa är att alla får plats!

Låt Modulsoffan Aspen bli ett statement i ditt vardagsrum. Här hittar du ännu fler modulsoffor.

3. Marmor

Marmor har varit på tapeten ett tag nu och det hänger fortsatt i! Marmor är ett hett material för alla olika typer av bord, förvaringsmöbler och lampor. Ett tips är att matcha dina möbler i marmor med detaljer i mässing - detta är en mycket stilsäker och lyxig kombination!

Enkelt och lyxigt, bordslampan Round i marmor.

Byrån Festive med detaljer i både marmor och mässing, en elegant kombination.

4. Trendfärg: Feminint rosa

Årets trendfärg och som vi verkligen kommer se mycket av framöver är rosa, i alla dess nyanser. Från ljus och klar pastellrosa till dova nyanser av dusty pink kan du nu inreda hela hemmet i denna underbara färg!

Mixa olika nyanser av rosa! Dagbädden Thunia tillsammans med viskosmattan Glam.

5. Runda matbord

Runda matgrupper utmärker sig verkligen bland de kommande trenderna. Här är det formen som står i fokus. Välj mellan olika material, träslag och metall och inred för vårens middagsbjudningar på ett lika trendigt som stilsäkert sätt!

Inred stilrent och lyxigt med matgruppen Aten.

Mixa runda former med snygga sammetsstolar. Här är matgruppen Severo.

Ta del av fler erbjudanden!

Skapa ett konto hos Mäklarhuset så får du tillgång till fler erbjudanden och inspiration från Chilli! Dessutom får du tillgång till flera smarta tjänster som förenklar både för, under och efter din bostadsaffär – allt ifrån erbjudanden och rabatter till visningar och bevakningar av bostäder.

 

Sponsrade länkar