Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Rosenlund

Anrika Rosenlund

Du bor mitt emellan Jönköping och Huskvarna.

Läget på Rosenlund är idealiskt för den som vill bo lugnt och fridfullt men enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser, inte minst det härliga sommarlivet längs Jönköpings riviera, härliga Vätterstranden.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över eftersom det visar att vi sätter våra köpare och säljare främst. Hos oss ska du vara trygg med att få nära, dedikerad och personlig service. Det har du rätt att förvänta dig när du köper och säljer genom oss på Mäklarhuset. I alla lägen !

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär.

Allt mer avgörs på nätet. Vare sig vi gillar det eller inte. Digitaliseringen ger oss bättre upplevelser och snabbare information. Vi på Mäklarhuset ligger i absolut framkant i mäklarbranschen med smarta lösningar som maximerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhusets Smart annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot typ av spekulanter. Totalt sett hjälper allt detta våra kunder att nå flera och att ”sticka ut” i bruset!

Jönköping

Trädgårdsgatan 25
553 16 Jönköping

Måndag-Fredag 10.00-17.00.

Områden

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering