Att äga en del av Mäklarhuset

Varmt välkommen att ringa några av våra duktiga kontorsägare!

Känns det som att du inte kommer vidare i din roll som mäklare? Att du inte får en ärlig chans att riktigt visa vad du går för? Har tanken väl börjat gro kan det vara dags för en förändring. Bra, för du behövs hos oss! Som en av våra kontorsägare blir det du som äger en del av Mäklarhuset istället för att banken, försäkringsbolaget eller någon annan äger dig.

Andreas, Ester, AnnaSara, Charlotta, Robin och Katarina berättar gärna om vår moderna arbetsmetodik och vad det innebär att få vara med och utveckla en kedja som drivs av lust och passion snarare än tradition.

Andreas Olofsson äger Mäklarhuset i Örebro
0707-586208 / andreas.olofsson@maklarhuset.se
Ester Hemström äger Mäklarhuset i Härnösand
0703-488580 / ester.hemstrom@maklarhuset.se
AnnaSara Sundqvist Wolf äger Mäklarhuset i Uppsala
0703-904590 / annasara.sundqvist.wolf@maklarhuset.se
Charlotta Svensson äger Mäklarhuset i Vara-Alingsås
0709-581798 / charlotta.svensson@maklarhuset.se
Robin Ivarsson äger Mäklarhuset i Vaxholm
0705-226212 / robin.ivarsson@maklarhuset.se
Katarina Wiksell äger Mäklarhuset i Uppsala
0701-91 21 81 / katarina.wiksell@maklarhuset.se

Varför Mäklarhuset?

Mäklarhuset på marknaden

Mäklarhuset är Sveriges fjärde största mäklarkedja med drygt 500 medarbetare och 100 kontor över hela Sverige. Vår framgång vilar på att våra kunder rekommenderar oss och det är i den andan vi vill fortsätta att utvecklas. Genom stora investeringar i digital teknik skapar vi en enkel vardag för våra medarbetare och kunder. Enkelheten är vår ledstjärna!

Unik organisationsstruktur

Mäklarhuset är Sveriges största privatägda mäklarkedja som inte är franchise. Moderbolaget ägs till lika delar av alla som driver kontor. Som kontorsägare i Mäklarhuset är du genom bolagsstämman med och påverkar större strategiska inriktningar samt tillsätter bolagets styrelse. Varje ägare har en röst oavsett antal kontor och anställda. Alla kontor arbetar sedan utifrån ett samarbetsavtal som reglerar den operativa verksamheten.

Centralt stöd och utveckling

Som ägare i Mäklarhuset så får du stöd av huvudkontoret inom försäljning, rekrytering och HR-frågor, IT och marknadsföring. Som enda mäklarföretag har vi en inhouse IT-avdelning som arbetar med utveckling av våra system. Vi har dessutom ett eget kundcenter som dedikerat arbetar med att avlasta våra mäklare i försäljningsprocessen.

Våra kunder

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet och enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätning är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta år i rad, 2008 – 2015 har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och är fortsatt med i toppen i 2016 års mätning.

Marknadsföring

Vår ambition är att leda den digitala utvecklingen i branschen. Med vår smarta annonslösning ligger vi alltid steget före via en unik matchningstjänst med Snart till salu innan säljstart och smart exponering i stora mediekanaler som Expressen, DN, GT, Syd Svenskan med flera och Bonnier Ad Network.

Region Riks

Vi söker nya kontorsägare i bl.a.:

Karlstad, Stenungsund, Lysekil, Söderhamn, Strängnäs, Eskilstuna, Växjö, Värnamo, Höganäs, Svedala, Kävlinge, Lomma, Ystad, Örnsköldsvik

Kontakta Stefan Johansson
0734-226640 / stefan.johansson@maklarhuset.se

Stockholmsregionen

Vi söker nya kontorsägare i bl.a.:

Södertälje, Salem, Skärholmen

Kontakta Maria Berggren
0766-773505 / maria.berggren@maklarhuset.se