Follingegatan 1a

Follingegatan 1a

Slutpris

4 400 000 kr


Skänninge— Mjölby

Follingegatan 1a


Slutpris
4 400 000 kr

Skänninge— Mjölby

Anrikt föredetta bankhus med två representativa våningar samt affärslokal och kontor.

Nu finns möjlighet att förvärva detta anrika fd. bankhus i centrala Skänninge. Follingegatan 1a ligger mitt i Skänninge i kulturhistorisk miljö, tvärs över gatan från vackra Vårfrukyrkan och bara några minuters promenad från pendelstationen. Byggnaden användes tidigare bland annat som bankhus men har under senare år konverterats till att i huvudsak användas som bostäder åt ägarfamiljen. En paradvåning per plan, båda om ca 200 kvm. Dessutom finns en butikslokal om ca 60 kvm på entréplan och inredd vind om ca 100 kvm, idag använt som kontorslokal. På entréplanet finns en representativ lägenhet med trivsamt öppen planlösning och härlig rymd med väl tilltagen takhöjd. Lägenheten totalrenoverades 2004 med bland annat två badrum, bastu och allrum/kök på hela 100 kvm. Lägenheten på plan två har en härlig atmosfär från en svunnen tid med bland annat tre rum i fil med fantastiska fiskbensmönstrade parkettgolv och välbevarade spegeldörrar. Ett underbart hus med karaktär, passande för den som önskar lite extra av sitt boende. Båda våningarna samt kontorslokalen på plan tre kommer att vara disponibel för den nya ägaren.

Välkomna på visning!


Driftkostnad
86 983 kr/år
Fastigh.bet
Mjölby Jarlen 6
Total markareal
606 kvm
Intäkter
398 000 kr/år
Såld
2017-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.