Monvägen 7

Monvägen 7

Slutpris

1 800 000 kr


Forsa— HUDIKSVALL

Monvägen 7


Slutpris
1 800 000 kr

Forsa— HUDIKSVALL

Mindre hyresfastighet i Forsa!

Välkommen till en välskött hyresfastighet på Monvägen 7 i Forsa! Fastigheten är byggd 1957 och omfattar 2 större lägenheter på ca 150 kvm vardera, 1 mindre lägenhet på ca 40 kvm, samt en lokal i husets källarplan. Mycket är gjort, bland annat har vindarna tilläggsisolerats, badrummen i samtliga lägenheter har renoverats, hela den mindre lägenheten har renoverats, bergvärme sattes in 2010 och en robotgräsklippare har nyligen installerats på tomten. I källaren finns utöver lokalen gott om förvaringsutrymmen, pannrum och duschrum med bastu. Ypperligt läge med endast 10 minuter till Hudiksvalls centrum och goda busskommunikationer i båda riktningar. Passande för dig som driver någon form av verksamhet och kan nyttja lokalen men samtidigt ha nära hem, alternativt hyra ut. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!


Driftkostnad
93 349 kr/år
Fastigh.bet
Hudiksvall Bäck 17:3
Tomtarea
2 967 kvm
Såld
2016-12-01

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fastighet på Monvägen såldes av oss 2016-12-01. Se alla våra försäljningar i Forsa samt även på Monvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.