Sök Meny
Såld

HUDIKSVALL / Forsa / Monvägen 7

Mindre hyresfastighet i Forsa!

Välkommen till en välskött hyresfastighet på Monvägen 7 i Forsa! Fastigheten är byggd 1957 och omfattar 2 större lägenheter på ca 150 kvm vardera, 1 mindre lägenhet på ca 40 kvm, samt en lokal i husets källarplan. Mycket är gjort, bland annat har vindarna tilläggsisolerats, badrummen i samtliga lägenheter har renoverats, hela den mindre lägenheten har renoverats, bergvärme sattes in 2010 och en robotgräsklippare har nyligen installerats på tomten. I källaren finns utöver lokalen gott om förvaringsutrymmen, pannrum och duschrum med bastu. Ypperligt läge med endast 10 minuter till Hudiksvalls centrum och goda busskommunikationer i båda riktningar. Passande för dig som driver någon form av verksamhet och kan nyttja lokalen men samtidigt ha nära hem, alternativt hyra ut. Varmt välkommen att höra av dig för mer information!

Sponsrade länkar
HUDIKSVALL / Forsa
Monvägen 7
Slutpris: 1 800 000 kr
Driftkostnad: 93 349 kr/år
Fastigh.bet: Hudiksvall Bäck 17:3
Totalareal: 2 967 kvm
Såld: 2016-12-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Forsa / Monvägen