Sök Meny
Såld

Östersund - Söder / Brunflovägen 58

Välkommen till Brunflovägen 58

Varmt välkommen till Söder och till Brunflovägen 58 till detta välskötta flerbostadshus. Uppförd 1936 i två våningsplan med hel källare. Boarea 314 m² fördelat på fyra bostadslägenheter samt en studio (1:a). Våningarna är i gott skick varav en är nyrenoverad. Samtliga lägenheter har eldningsbara öppna spisar En ljus och fräsch lägenhet i entréplanet på 75 m², 3 1/2 rum och kök, kommer att bli ledig för den nya ägaren. Källarplanet inrymmer förutom förråds -och ekonomiutrymmen ett två bils garage och ett inrett förrådsrum. Fastigheten har egen bergvärmeanläggning som bidrar till fördelaktiga driftkostnader. De årliga hyresintäkterna uppgår till 319.596:-. Fastigheten har ett bra bostadsläge med närhet till allmän service och promenadavstånd till stadskärnan.

Sponsrade länkar
Östersund / Söder
Brunflovägen 58
Slutpris: 4 500 000 kr
Fastigh.bet: Östersund Sillen 2
Totalareal: 934 kvm
Såld: 2016-11-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

  Bostad / Sverige / Jämtland / Östersund / Brunflovägen