Sök Meny
Såld

Östersund - Odenslund / Skolgatan 8

Välkommen till Skolgatan 8

Varmt välkommen till Skolgatan 8 och Hantverksgatan 24 till Odenslunds gamla och genuina bostadskvarter, där Skolgatan och Övre Hantverksgatan möter varandra , på 1534 m² stora hörntomt. Flerbostadshus uppförd i början av 1930-talet. Större utvändig renovering genomfördes i början av 1980-talet. Ny fasadbeklädnad samt tilläggsisolerad, nytt yttertak och omdränering, anslutning till fjärrvärme. Bostadsytan uppgår till 538 m² fördelat på nio bostadslägenheter från ett till tre rum och kök. De årliga hyresintäkterna uppgår till 436112:-. Fastigheten har ett mycket bra bostadsläge med närhet till skolor och allmän service. Till Östersunds stadskärna är det bekvämt promenadavstånd.

Sponsrade länkar
Östersund / Odenslund
Skolgatan 8
Slutpris: 6 100 000 kr
Fastigh.bet: Östersund Konvaljen 4
Totalareal: 1 534 kvm
Såld: 2017-01-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Östersund / Skolgatan