Buanvägen 9B

Buanvägen 9B


Ytterhogdal— Härjedalen

Buanvägen 9B



Ytterhogdal— Härjedalen

Oändliga och fantastiska möjligheter!

Får vi lov att presentera en dröm för dig som brinner för att renovera äldre hus med massor av charm tidsenligt. Det här huset har använts som förskola fram tills nyligen och är anpassat efter den verksamheten, men planlösningen fungerar även som privatboende. Här behövs dock en varsam och händig hand för att ta fram fina trägolv, fixa färg och tapet, kanske fixa till gamla spegeldörrar och bygga nytt kök på entréplan. På entréplan finns nämligen plats för ett riktigt gammeldags kök i anslutning till ett stort och ljust matrum med burspråk. Fönstren är höga, spröjsade och delvis originalfönster. På detta plan finns även ett potentiellt sovrum och så ett rum som troligen använts som pysselrum/verkstad och sköljrum. På övre plan finns två stora rum i öppen lösning, med stora fina fönsterpartier och trägolv. Här finns också ett modernt, fullt utrustat kök, ett par sovrum, två tvättrum/WC och en möblerbar hall med murad spis.
Ytorna är generösa och huset har en stor huvudentré och en stor groventré. På fastigheten finns en garagebyggnad med två varma garageplatser och en kall garageplats. Asfalterad infart, men också fin gräsmatta för lek och planteringar.
2018 installerade man bergvärme i fastigheten.
Kom och titta och lägg ditt bud på möjligheternas hus!

Fastigeten har inga hyresgäster idag.

Säljs via anbudsförfarande, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Katarina Bufvers för att lämna anbud.


Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VIKEN 8:20
Tomtarea
7 286 kvm
Såld
2020-04-14

Mäklarhuset Sundsvall

Denna fastighet på buanvägen såldes av oss 2020-04-14. Se alla våra försäljningar i Ytterhogdal samt även på buanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.