Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Brf iValla
Linköping / Vallastaden
Hugo Theorells gata - 1004
Accepterat pris: 500 000 kr
Avgift: 2 117 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Fastigh.bet: Integralen 6
Totalareal: 35 kvm

Nyproduktion / Linköping - Vallastaden / Hugo Theorells gata - 1004

Butikslokal med bra läge i Vallastaden

Alldeles intill Linköpings Universitet och Mjärdevi Science Park växer nu Vallastaden fram. En tät och varierad stadsbebyggelse, endast 10-15 minuter med cykel från centrala Linköping. Här byggs en flexibel butikslokal på 35 m². Lokalen är lämplig för kontor/butik/gatukök m.m.

Sponsrade länkar
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Linköpings kommun har initierat projektet ”Vallastaden” med en hög ambitionsnivå. Under sensommaren 2017 kommer stadsdelen att vara fokus för en samhällsbyggnadsexpo.

  Urban Properties utvecklar och bygger tillsammans med omniplan Arkitekter ett hållbart hus helt i trä med fokus på lägenheter för unga vuxna.

  Brf iValla är också unikt med förutsättningen att här låter vi oss inspireras av det internationella sättet att äga bostäder och tillåter uthyrning i andra hand. Köp lägenheten, bo i den eller hyr ut den. Du bestämmer.
Övrigt
 • Storlek: 1 100 kvm BTA. Antal lägenheter: 20+2 st lokaler. Planerad byggstart: hösten 2016.

  Huset med dess unika utseende, miljövänliga konstruktion helt i trä och dess revolutionerande flexibilitet blir någonting alldeles extra. Ett hus att vara stolt över!

  Bostäderna är smart planerade och säljs som 1 rokv till 5 rok från 25 till 80 m2. Om du vill ha något ännu smartare finns det unika möjligheter att själv vara med och förbättra.

  Alla lägenheter har tillgång till en generös, solig balkong och ett vackert men samtidigt tåligt bambugolv. I markplan finns några bokaler med en generös entresol. De går att använda för att bo, arbeta, bedriva kommersiell verksamhet eller något annat som vi inte har tänkt på men som du skulle vilja göra.
Ekonomi
 • Ingår i hyra
  I hyran ingår värme
 • Hyra per mån
  2116.6667 kr/mån
 • Tillkommer till hyran
  Fastighetsskatt
  Kostnad per år: 2390 kr
 • Upplåtelseform
  Lokal
Föreningen
 • Benämning
  Brf iValla i Vallastaden
Området
 • Alldeles intill Linköpings Universitet och Mjärdevi Science Park växer nu Vallastaden fram. En tät och varierad stadsbebyggelse, endast 10-15 minuter med cykel från centrala Linköping.

  Mitt i Vallastadens gemenskap, i ett område som präglas av it, nyföretagande och universitetet planerar nu arkitektföretaget omniplan i samarbete med Urban Properties att uppföra områdets intressantaste projekt, iValla. Här bor du med den vackra parken och det nya torget som närmaste granne.

  Linköpings kommun har initierat projektet Vallastaden med en hög ambitionsnivå och med avsikt att skapa en stadsdel som kan vara en nationell och internationell förebild för en småskalig men tät och varierad stadsutveckling.

  Devisen har varit ”Människan bygger staden” och olika typer av gemenskap står i förgrunden. Under sensommaren 2017 kommer stadsdelen att vara fokus för en samhällsbyggnadsexpo.

  Här kommer drygt 2 000 människor att leva och bo inom ett par år i cirka 1 000 nya bostäder. Området kommer att sjuda av liv och rörelse, både dagar och kvällar.

  Brf iValla ligger i hjärtat av det nya bostadsområdet alldeles intill Linköpings Universitet och Mjärdevi Science Park.

  För mer information se, www.vallastaden2017.se.
 • Kommunikationer
  Bra kommunikationer kommer vara anslutna till området med bussförbindelse till Resecentrum och centrum.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn