Idögatan - 2

Idögatan - 2

Slutpris

849 000 kr


Östra Malmskogen— Linköping— Nyproduktion

Idögatan - 2


Slutpris
849 000 kr

Tillhör projekt Tallboda Industripark BRF
Östra Malmskogen— Linköping— Nyproduktion

Nyproducerade Bostadsrättslokaler

Nu finns chansen att etablera er verksamhet i nyproducerade moderna lokaler i bostadsrättsform. Sänk era lokalkostnader samtidigt som ni investerar i en värdebeständig fastighet.
Werkstaden Fastigheter bygger nu 16 lokaler á 140 kvm i kommunens snabbast växande industriområde. Investera i en eller flera anpassningsbara enheter i Tallboda Industripark med närhet till Linköping stadskärna med goda kommunikationer och snabb förbindelse till E4:an .
140 kvm fördelade på ca 105 kvm i entréplan med 6 meter i takhöjd, försedd med stor vikport samt separat personal/kundentré. Övre plan är ett loft om ca 40 kvm med ca 3,70 meter i takhöjd, förberett för kontor, personalutrymme, kundmottagning eller utvidgat lager och förvaringsyta. Takhöjd under loftet är ca 3,40.
Inred som du själv vill beroende på vilken typ av verksamhet du vill ha i lokalen!

Konceptet industrilokal i bostadsrättsform har funnits i Sverige över tio år och den första bostadsrättsföreningen av en industrifastighet bildades i Österåker utanför Stockholm.
Att äga sin lokal ger många fördelar: Det är billigare att äga sin lokal än att hyra vilket innebär att du sparar tusenlappar varje månad. Lokalerna är nya, flexibla och lokaliserade på rätt avstånd till tätort och större trafikleder. Andrahandsuthyrning är tillåten, köp en eller flera enheter, kombinera dem och/eller hyr ut dem efter behov. Det finns inga garantier för värdetillväxt men huvuddelen av alla som köpt enheter eller fastigheter har gjort en mycket god investering.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.


Hyra
3 681.3 kr/mån
Fastigh.bet
Del av Östra Malmskogen 1:13
Area
140 kvm
Såld
2018-04-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.