KOMMERSIELLA

Djurgårdsgatan 56 / Linköping

Hyreshus med bra läge på T1 - Linköping

Slutpris
7 302 000 kr
Driftkostnad
115 850 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Idrottsläraren 3
Tomtarea
1 814 kvm
Såld
2018-05-07
Bostaden är såld!

Denna kontor på Djurgårdsgatan såldes av oss 2018-05-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Djurgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djurgårdsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flexibelt hyreshus som för närvarande nyttjas för kontorsändamål är nu till salu på T1 i Linköping. Enligt gällande planbestämmelser får fastigheten nyttjas för bostad, restaurang och kontor. Byggnaden inrymmer lokaler om ca 500 m² fördelat på 3 plan med källare. På gården finns 15 st p-platser och 2 garageplatser. Fastigheten överlåtes i bolag. I samband med försäljningen blir hela fastigheten disponibel för köparen.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Fastigheten överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i IK Fastighet i Östergötland AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2018-04-06.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn