KOMMERSIELLA

Gamla Tanneforsvägen 86-88 / Tannefors / Linköping

Hyreshus i Tannefors - Linköping

Slutpris
63 000 000 kr
Driftkostnad
696 481 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Kalotten 6
Totalareal
1 954 kvm
Såld
2017-10-13
Bostaden är såld!

Denna bostad på Gamla Tanneforsvägen såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Gamla Tanneforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tannefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus i tre våningar innehållande 31 bostadslägenheter, 8 lokaler, 4 garage och 22 parkeringsplatser. Hyresintäkter 2017 ca 2 348 000 kr/år.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-10-06.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration