Sök Meny
Såld

Linköping - Centralt / Kullagatan 4 A-B, 6, Hamngatan 20

Hyreshus - Centralt i Linköping

Hyreshus uppfört 1959 - 1960 med centralt läge i Linköping. Byggnaden inrymmer 51 bostadslägenheter och 7 lokaler. 17 garageplatser och 19 p-platser. Fastigheterna överlåtes i bolag. Hyresintäkter ca 3 792 000 kr/år.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheterna överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i Dalkullan Fastigheter AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-02-03.

Sponsrade länkar
Linköping / Centralt
Kullagatan 4 A-B, 6, Hamngatan 20
Slutpris: 86 000 000 kr
Driftkostnad: 694 969 kr/år
Fastigh.bet: Linköping Dalkullan 22 och 23
Såld: 2017-02-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Kullagatan