Kullagatan 4 A-B, 6, Hamngatan 20 / Centralt / Linköping

Hyreshus - Centralt i Linköping

Slutpris
86 000 000 kr
Driftkostnad
694 969 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Dalkullan 22 och 23
Intäkter
3 780 229 kr/år
Såld
2017-02-16
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Kullagatan såldes av oss 2017-02-16. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kullagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus uppfört 1959 - 1960 med centralt läge i Linköping. Byggnaden inrymmer 51 bostadslägenheter och 7 lokaler. 17 garageplatser och 19 p-platser. Fastigheterna överlåtes i bolag. Hyresintäkter ca 3 792 000 kr/år.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheterna överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i Dalkullan Fastigheter AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-02-03.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn