Sök Meny
Såld

Linköping - Valla / Videgatan 12 A-B

Flerbostadshus i Valla - Linköping

Hyreshus uppfört 1946, genomgripande ROT-renoverat 1989 med bra bostadsläge i Valla. Byggnaden inrymmer 12 bostadslägenheter och 2 källarlokaler. På gården finns 10 p-platser. Fastigheterna överlåtes i bolag. Hyresintäkter 2017 ca 1.100.000 kr/år.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i 3N Solvändan AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-08-31.

Sponsrade länkar
Linköping / Valla
Videgatan 12 A-B
Slutpris: 30 800 000 kr
Driftkostnad: 379 742 kr/år
Fastigh.bet: Linköping Ingenjören 6
Totalareal: 1 640 kvm
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Videgatan