KOMMERSIELLA

Videgatan 12 A-B / Valla / Linköping

Flerbostadshus i Valla - Linköping

Slutpris
30 800 000 kr
Driftkostnad
379 742 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Ingenjören 6
Tomtarea
1 640 kvm
Intäkter
1 105 934 kr/år
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Videgatan såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Videgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus uppfört 1946, genomgripande ROT-renoverat 1989 med bra bostadsläge i Valla. Byggnaden inrymmer 12 bostadslägenheter och 2 källarlokaler. På gården finns 10 p-platser. Fastigheterna överlåtes i bolag. Hyresintäkter 2017 ca 1.100.000 kr/år.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i 3N Solvändan AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-08-31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn