KOMMERSIELLA

Ymergatan 3 / Hejdegården / Linköping

Flerbostadshus i Hejdegården - Linköping

Slutpris
15 813 348 kr
Driftkostnad
214 911 kr/år
Fastigh.bet
Linköping Hummern 8 genom samtliga aktier i GCL Fastigheter AB
Bruksarea
790 kvm
Totalareal
928 kvm
Såld
2018-03-28
Bostaden är såld!

Denna bostad på Ymergatan såldes av oss 2018-03-28. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hejdegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus uppfört 1942, med bra läge i Hejdegården. Fastigheten är genomgripande ROT-renoverad 1987. Byggnaden inrymmer 11 bostadslägenheter och en källarlokal. På gården finns 4 st p-platser. Fastigheten överlåtes i bolag. Hyresintäkter 2018 ca 884.000 kr/år.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Fastigheten överlåtes i första hand genom försäljning av aktier i GLC Fastigheter AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde med eventuella avdrag för latent skatt. Som underlag för bolaget vid sådan överlåtelse hänvisas till bifogad proformabalansräkning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2018-03-21.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration