KOMMERSIELLA

Albrektsvägen 109 A-B / Klingsberg / Norrköping

Hyresfastighet i Norrköping - Klingsberg

Slutpris
36 050 000 kr
Driftkostnad
567 600 kr/år
Fastigh.bet
Norrköping Rådmannen 1
Tomtarea
2 002 kvm
Intäkter
1 632 802 kr/år
Såld
2017-09-19
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Albrektsvägen såldes av oss 2017-09-19. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hyreshus i 3 våningar innehållande 18 bostadslägenheter och 2 lokaler i källarplan. På gården finns 10 parkeringsplatser. Hyresintäkter 2017 ca 1 633 000 kr/år.

Försäljning av fastigheterna sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheterna.

Fastigheten kan överlåtas separat eller tillsammans med övriga fastigheter som ingår i förmedlingsuppdraget enligt bifogad sammanställning.

Indikativa bud skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2017-08-31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn