Västanvägen 7 A-D

Västanvägen 7 A-D

Slutpris

5 700 000 kr


Kivik— Simrishamn

Västanvägen 7 A-D


Slutpris
5 700 000 kr

Kivik— Simrishamn

På Österlen - gedigen hyresfastighet med fantastisk havsutsikt

Gedigen hyresfastighet med en fantastisk havsutsikt! En kort promenad genom gränderna i fiskeläget leder till hamnområdet med strand och badbrygga. Interiören i lägenheterna kan genomgående beskrivas som ljus och rymlig. Rummen är väl tilltagna och via de stora perspektivfönsterna och från balkongerna har man dels havsutsikt, dels utsikt över den parkliknande innerträdgården. Körsbärsträd och äppelträd som sig bör i Kivik. Det är en mycket välskött fastighet där man på ett bra sätt bevarat den ursprungliga karaktären och samtidigt uppdaterat funktioner som kök och våtrum i samtliga lägenheter. Breda trappor leder upp till de olika entréerna och det är ett stort plus att varje lägenhetsinnehavare har sin egen ingång. Den största lägenheten (7 A) på två plan med altan och två balkonger är idag hyresledig. Runt huset är det anlagt olika uteplatser som var och en har sin lägenhetstillhörighet. Rofyllda utemiljöer på den lugna återvändsgatan.


Driftkostnad
165 073 kr/år
Fastigh.bet
Simrishamn Mellby 90:6
Bruksarea
446 kvm
Total markareal
2 687 kvm
Såld
2018-07-06

Mäklarhuset Simrishamn

Denna bostad på Västanvägen såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Kivik samt även på Västanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.