Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Knivsta / Marma
Marma Gård
Totalareal: 585 kvm

Knivsta - Marma / Marma Gård

PRODUKTION/LAGER UTANFÖR KNIVSTA

Välkommen till Marma Gård Företagsby! Här finns lager och produktionsytor med modern teknik och hög kvalitet till förmånliga priser! Samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra två konferensrum, festlokal med tillhörande storkök som finns i byggnad 113 samt vinkällaren som finns i byggnad 111.

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Byggnad 105 som är på totalt 2 675 m² har idag en vakant lager- och produktionsyta om 585 m² med en takhöjd på 5-11 m samt inkörsport om 4,5 x4,5 m. Det finns även möjlighet att hyra ett ommklädningsrum om 23 m². Här har man tillgång till lunchrum samt allmänna utrymmen.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bra med gratis parkeringsplatser utanför samtliga byggnader. Det finns även flera uppställningsytor och avlastningsytor för leveranser. Totala uppställningsytor om 13 000 m².
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Hyran är för lager och produktion 650 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det finns fiber-Wifi indraget i byggnaderna som går att bruka till ett pris som avtalas med fastighetsägaren.
Området
 • Lokalerna har ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur men ändå med närhet till all form av service i Knivsta , Uppsala och Arlanda.
 • Kommunikationer
  Marma är beläget mellan Stockholm och Uppsala. Avståndet till Uppsala är ca 13 km, till Arlanda ca 23 km och till Knivsta/E4:an ca 5 km. Busshållplats finns endast 200 m bort där Upplands lokaltrafik trafikerar med linje 186.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn