KOMMERSIELLA

Marma Gård Företagsby / Knivsta

Produktion-, verkstad- och lagerytor i moderna lokaler

Totalareal
790 kvm
Kvadratmeterhyra
700 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu finns ca 200-790 m² vakant yta i moderna lokaler på Marma Gård Företagsby i Knivsta. Här erbjuds produktion-, verkstad- och lagerytor med modern teknik och hög kvalitet till förmånliga priser i trivsam miljö. I byggnaden finns även möjlighet att hyra kontorslokaler om ca 100-390 m². I intilliggande byggnad finns möjlighet att hyra omklädningsrum, samt del i lunchrum och toaletter. Samtliga hyresgäster har dessutom möjlighet att hyra två konferensrum, festlokal med tillhörande storkök, samt vinkällare.

Marma Gård Företagsby har idag 13 företag som hyresgäster. De flesta företagen är unga och nystartade och har här möjlighet att växa med lokaler och mark. Knivsta kommun är en företagarvänlig kommun där företagen har alla möjligheter att utvecklas.

Marma Gård Företagsby är strategiskt belägen nära Arlanda och med närhet till Knivsta, Uppsala och Stockholm men har samtidigt ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur inpå knuten.

Bilder
Sponsrade länkar
Marma Gård
Produktions- och lagerytor
Kontorslokaler
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  I byggnad 107 erbjuds 200-790 m² produktions- och lagerytor i markplan med stor öppen yta med dubbel takhöjd dvs 5-10 meter, samt 2 portar med bredd 4 meter och höjd 4,5 meter. Byggnaden har jordvärme och FTX ventilation. Här finns även ca 100-390 m² kontorslokaler.
Fakta
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns gott om parkeringsplatser utanför byggnaden. Det finns även uppställningsytor och avlastningsytor för leveranser.
Övrigt
 • Det finns fiber/wifi indraget i byggnaderna, vilket går att bruka till ett pris som avtalas med fastighetsägaren.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyra: 700 kr/år/m² för produktions- och lagerytor. 900 kr/m²/år för kontorslokaler. Hyran är en kallhyra. Utöver hyran tillkommer kostnad för värme, el, vatten, sophämtning och fastighetsskatt. Moms tillkommer.
 • Kvadratmeterhyra
  700 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Marma Gård Företagsby är strategiskt belägen intill väg 1060 nära Arlanda och med närhet till Knivsta, Uppsala och Stockholm men har samtidigt ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur inpå knuten.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier