Hyvelgatan 39 / Ar Knivsta / Knivsta

BUTIK/LAGER I KNIVSTA

Hyra
21 700 kr/mån
Totalareal
265 kvm
Kvadratmeterhyra
983 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Butik/lagerlokal om totalt 265 kvm byggda som två skepp med port i vardera del finns nu att hyra i Knivsta. Det finns möjlighet att bygga entresol om mer yta behövs.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalen är indelad i två skepp, det ena om 165 kv och det andra om 90 kvm med en öppning emellan. Båda skeppen har varsin port mot innergården, Lokalen hyrs ut om en enhet om 265 kvm. Det finns WC och pentry samt möjlighet till dusch. För dig som behöver mer yta finns möjlighet att bygga entresol på delar av lokalen då det är en hög takhöjd.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra och hyresgästen betalar hyrestillägg på sin andel av el, VA och värme. Fastighetsskatt tillkommer på hyran. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.
  Allmän information:
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra
  983 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • AR utanför Knivsta är ett område med lättare industri, kontor och viss handel och ligger precis intill E4:an med bra tillgänglighet. Företagsparken AR ligger längs motorvägen mellan Uppsala och Stockholm. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km norr om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.
 • Kommunikationer
  Lätt att ta sig med bil upp på E4 mot Stockholm eller Uppsala eller Norrtäljevägen. Busshållplatsen med bussar till Knivsta centrum, Uppsala och Arlanda ligger intill Cirkel K bensinstation.
 • Närservice
  I närheten ligger ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Följ oss i sociala medier