Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Knivsta
Rubanksgatan 4
Avgift: 24 100 kr/mån
Totalareal: 241 kvm

Knivsta / Rubanksgatan 4

KONTOR I FÖRETAGSCENTRET AR I KNIVSTA

Kontor om 241 m² i Brf Navaren, som har mycket god ekonomi. Bästa lokalen i huset. Kontoret, med utmärkt läge i Knivsta AR (företagscenter för ca 10 företag), är omgivet av grönområden och med 2 minuter till påfarten på E4:an. Det gör att du och dina medarbetare har nära till Uppsala på 10 min, Arlanda 10 min och Stockholm 30 min.
Kontoret är indelat i flera kontorsrum men kan öppnas upp till ett landskap om så önskas. Här finns gott om ljusinsläpp och utsikt över grönområden.
När du går in i Knivsta AR Företagscenter, så möts du av ett inbjudanden atrium. Kontoret ligger i hörnläge, 1 trappa upp.

Hyra: 1 200 kr/m²/år

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  241 m², 8 rum + wc, luftkonditionering, tillgång till höghastighets internet. Mitt i lokalen ligger ett pentry med tillgång till kyl, frys, spis, mikro mm. Dessutom fri tillgång till konferensrum för 20 personer (70 m²) och tillgång till fri parkering med många parkeringsplatser.
  Om du söker en lokal med många kontorsplatser, så kan du med enkla medel förvandla kontorets öppna ytor till ett stort antal platser.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Tillgång till fria parkeringsplatser utanför byggnaden.
Ekonomi
 • Hyra per kvm
  1 200 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Kommunikationer
  Från AR finns det goda kommunikationer med endast 2 minuter till E4:ans påfart vilket innebär att du har 10 minuter till Uppsala, 10 min till Arlanda och 30 min till Stockholm. Utmärkta tåg och bussförbindelser.
 • Närservice
  2 km till Knivsta centrum som har ett generöst utbud av service. Promenadavstånd till Nova Park Hotell som har lunchrestaurang samt bensinstationen Circle K som även har livs.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn