KOMMERSIELLA

Dag Hammarskjölds väg 13 / Uppsala

FRÄSCHT KONTOR I GAMLA FÄNGELSET - KÅBO

Totalareal
138 kvm
Kvadratmeterhyra
1 749 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att hyra ett fint kontor om 138 m² på tredje våningen, beläget i gamla fängelset på Dag Hammarskjölds väg 13 i Kåbo. Hiss finns.
Kontoret är rumsindelat och har genomgående fräscha ytor med ljusa ytskikt och de gamla detaljerna bevarade. Det finns många fönster på båda sidor som ger ett generöst ljus i lokalen

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 11 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Kontoret om 138 m² ligger i det gamla fängelset och har genomgående ljusa fräscha ytor och de tidstypiska detaljerna bevarade. De finns sex kontorsrum i varierande storlek, varav några av dem rymmer ett par arbetsplatser alternativt konferensrum. I mitten av lokalen finns personalutrymmen såsom pentry och samlingsplats. Det finns också två toaletter i lokalen.
Ekonomi
 • Ingår i hyra
  I hyran ingår värme och vatten
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en varmhyra. En källsorteringsavgift tillkommer med 25 kr/m²/år. Moms och fastighetsskatt tillkommer. Hyresgästen har ett eget elabonnemang.

  Allmän information:
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra
  1 749 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • I omedelbar närhet ligger bl. a. Uppsala slott och Botaniska trädgården. Akademiska sjukhuset ligger också i närheten liksom flera av universitetets fakulteter och universitetsbiblioteket Carolina Rediviva.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med ett flertal stadsbussar som trafikerar området samtidigt som det är gång- och cykel-avstånd till centrum. Det är lätt att ta sig med bil till lokalen och det går smidigt att ta sig vidare ut på E4:an.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier