Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Ekeby
Ekebyvägen 10
Avgift: 74 297 kr/mån
Totalareal: 594 kvm

Uppsala - Ekeby / Ekebyvägen 10

FIN LOKAL FÖR UTBILDNING/KONFERENS ELLER FÖR KONTOR

Modernt inredd lokal om ca 594 m² i traditionsrik miljö. Lokalen är lämplig för kontor eller för utbildning/konferens och är belägen i ett småföretagarcentrum i Ekeby Bruks Företagsområde. På området finns även skolor, Friskis och Svettis, apotek, vårdcentral m.m.

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Mycket fin och charmig lokal i anrika Ekeby Bruk Snedtak med hög takhöjd på vissa ställen och lägre på vissa. Ytan på 594 m² som anges är golvytan. Hiss finns.
  Lokalen har en blandning av små rum, mellanstora rum samt ett par större salar. Stor samlingslokal i mitten som lämpar sig för sällskapsutrymmen och lunchrum. Nästan fullutrustat restaurangkök finns i anslutning till detta utrymme. Detta behöver besiktigas om man ska driva någon form av matlagning i lokalen då det inte använts för detta under senare år.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser finns att hyra.
Övrigt
 • Fastigheten ägs av en bostadsrättsförening, Brf Uppsala Ekeby Industrihus. Föreningen bildades år 1983 på initiativ av ett antal företagare, av vilka Christer Fredlund fortfarande verkar inom huset. Samma år träffades avtal med Uppsala kommun om köp av fastigheten. År 1984 inträffade det formella tillträdet, och 1986 registrerades föreningens första ekonomiska plan hos Länsstyrelsen.

  I praktiken är fastigheten en företagsby, där både bostadsrättsföreningens medlemmar, ett trettiotal, och ett antal hyresgäster bidrar till att skapa ett attraktivt småföretagarecentrum.
Ekonomi
 • Ingår i hyra
  I hyran ingår värme, vatten och el
 • Hyra per kvm
  1 501 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Nuvarande avtal löper t.o.m. 2018-08-31 med 2 års förlängningsperioder.
  Index 100% basår 2015.
  Hyran som anges är 2016 års nivå, vilken kan komma att indexregleras vid årsskiftet 2016/2017.
  Fastighetsskatt tillkommer.
Området
 • Stadsdelen Ekeby ligger ca 3 km väster om centrala Uppsala och är ett naturnära område med vandringsstråk, skid- och motionsspår och ridbanor i Hågadalen och naturreservatet Nåsten. I området finns även en park och gräs-, boll- och tennisplaner samt motionslokaler för träning och friskvård. Närservice finns i området.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikation in till Uppsala centrum.. Med buss är restiden ungefär tio minuter medan det endast tar några minuter med bil. Med cykel kommer du in till centrala Uppsala på tio minuter.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn