KOMMERSIELLA

Gunsta Villaväg 3 / Gunsta / Uppsala

RESTAURANG OCH LIVSMEDELSBUTIK TILL SALU

Slutpris
4 300 000 kr
Driftkostnad
187 451 kr/år
Fastigh.bet
UPPSALA FUNBO-ÅBY 9:8
Bruksarea
350 kvm
Tomtarea
1 460 kvm
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Gunsta Villaväg såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gunsta Villaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gunsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns den etablerade restaurangen och livsmedelsbutiken Gunsta Krog till salu! Fastigheten ligger i ett av Uppsalas mest expansiva områden Södra Gunsta med ca 1 500 planerade bostäder, skolor, förskolor etc. Strax intill ligger befintliga bostadsområden såsom Bärby Änge, Broby Hage, Ensta och Gunsta villaområde. Krogen har ett synligt läge längs med väg 282 på vägen ut mot Funbo Kyrka, Marielund, Almunge, Knutby osv.

Restaurangen är fullt utrustad med pizzeria, degrum, kök, kyl- och frysrum samt en livsmedelsbutik. I de bakre delarna av byggnaden finns förrådsutrymmen, kontor samt en uthyrningsdel för kontor eller enstaka övernattningar.

Ytorna finns tillgängliga för den nya ägaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn