KOMMERSIELLA

Hållnäsgatan 15 / Librobäck / Uppsala

HÖGLAGER MED LASTKAJ

Fastigh.bet
Uppsala Librobäck 17:7
Tomtarea
3 290 kvm
Totalareal
1 675 kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att hyra ett bra höglager med moderna kontors- och personalytor med en inhägnad tomt för parkering och /eller uppställningsyta I Librobäck.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lager om 1200 kvm varav 900 kvm höglager med takhöjd mellan ca 7 och ca 9 meter. Fri takhöjd under befintliga installationer och belysning är 6,35 meter. De inre delen av lagret är ett plocklager under kontorsytorna. Denna del har en takhöjd på 2,60 meter. Till denna finns även en trevlig entrédel om ca 60 kvm. Totalyta bottenplan är ca 1369 kvm.
  Från entrédelen når man upp via trappa eller hiss kontor och personalutrymmen med ett rymligt mat- och fikarum samt två separata omklädningsrum med WC och dusch. Kontoret är idag indelat i två normalstora kontorsrum, ett dubbelt så stort och ett mötesrum. Här kan omdisponering göras för den som önskar fler kontorsrum eller öppet landskap.
  Kontor och personaldelar på övre plan är 306 kvm.
Fakta
Beskrivning
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  3290 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran för lager och övriga ytor i markplan såsom entré med receptionsdel är 900 kr/kvm/år och hyran för kontor/personalutrymmen på övre plan är 1 150 kr/kvm/år. Tillkommer gör värme, VA, fastighetsskatt och el. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.
  Index: 100 %
  Kontraktstid: 3-5 år

  Allmän information.
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Taxeringsvärde
  8 974 000 kr (Fastställt avseende år 2013)
 • Byggnadsvärde
  7 000 000 kr
 • Markvärde
  1 974 000 kr
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Librobäck är ett expanderande område med inriktning mot lättare industri och handel och kontor. Det ligger endast 3 km från Uppsala centrum. Mindre lunchrestaurang finns i området och det är nära Nelins butik samt Mimmi Ekholm plats som har ett bra utbud av service.
 • Kommunikationer
  Härifrån är det goda kommunikationer med Uppsala Buss som har flera avgångar i timmen samt nära med bil till Bärbyleden som tar dig vidare till både Enköpingsvägen och E4:ans påfarter.
  Det finns också bra gång- och cykelvägar in till Uppsala.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }