Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Fyrislund
Kumlagatan 10

Uppsala - Fyrislund / Kumlagatan 10

BUTIK- OCH UTSTÄLLNINGSYTA SAMT KONTOR I ÖSTRA FYRISLUND

Välkommen till ljusa och moderna lokaler i Östra Fyrislund! Lokalerna som enl. förslaget är på totalt 621 m² är fördelade på två plan där det är butik- och utställningsyta i bottenplanet om 100 m² samt möjlighet att hyra ytterligare angränsande yta( enl. förslag på ritning ytterligare ca 80 m² men det är något flexibelt var man sätter väggarna). På övre plan finns ett ljust och fräscht rumsindelat kontor om 261 m² med möjlighet att hyra till ytterligare ca 180 m² som idag till största delen är oinredd och kan anpassas till hyresgästens verksamhet. Entré delas med fastighetsägaren och rymmer kapprum, två toaletter samt ett stort konferensrum som kan bokas om så önskas. Lokalerna har ett toppenläge nära E4:ans påfart med ett mycket generöst utbud av service i både Fyrislund och Boländerna. Hyran fastställes i överenskommelse med hyresvärden och är beroende bl.a. av anpassningar och kontraktslängd. Moms tillkommer på hyran.

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalerna i två plan rymmer i bottenplanet butik- och utställningsyta om ca 100 m² som är ljus och öppen och med vita väggar och grått klinkergolv. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett mycket generöst ljus i lokalen. Möjlighet finns att hyra ytterligare yta i anslutning till denna (enl. ritningsförslaget ca 80 m² men där finns en viss flexibilitet var man avdelar lokalen) På plan två finns det ett ljust och fräscht kontor om 261 m² som rymmer åtta kontorsrum, ett konferensrum, kopieringsrum. Förslag finns på var man placerar personalkök och ev. WC-rum. I övrigt finns vid entrén ett mötesrum samt två WC-rum som kan delas med hyresvärden. Det finns också ett stort oinrett utrymme om ca 180 m² som kan inredas enligt önskemål från den nya hyresgästen. I detta utrymme finns även två inredda WC-rum varav det ena är handikapputrustat. Det är även möjligt att hyra endast ett av våningsplanen.
Fakta
Beskrivning
 • Rum
  621 rum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser finns intill byggnaden.
Ekonomi
 • Hyra per mån
  0 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Hyran fastställes i överenskommelse med hyresvärden och är beroende bl.a. av anpassningar och kontraktslängd. Moms tillkommer på hyran.
Området
 • Östra Fyrislund och Fyrislund är ett växande område med lättare industri, handel och kontor.
 • Kommunikationer
  Bra kommunikationsmöjligheter då gamla E4:an, Kungsängsleden samt E4:ans påfart är mycket nära.
 • Närservice
  Mycket god service med flera lunchrestauranger i området samt nära till Boländerna med Bolands City, Ikea, Bauhaus, Biltema m.f
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn