Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Fyrislund
Kumlagatan 10
Totalareal: 2 425 kvm

Uppsala - Fyrislund / Kumlagatan 10

KONTOR, BUTIK, UTSTÄLLNING OCH VERKSTAD I ÖSTRA FYRISLUND

Välkommen till ljusa, moderna och flexibla lokaler i Östra Fyrislund! Lokalerna på totalt 2 425 m² är fördelade på två plan där det är butik-, utställning- och verkstadsyta i bottenplanet om ca 1 219 m². Det övre planet om ca 1 206 m² har ca 700 m² kontorsytor, ca 156 m² med personalutrymmen och förråd, samt ca 350 m² oinredda och anpassningsbara ytor efter hyresgästens egna önskemål. Här finns möjlighet att hyra den totala ytan men önskas en mindre del av fastigheten så är även en sådan lösning möjlig, se bifogade planlösningar för mer information . Skulle en mindre del av lokalerna hyras ut kommer entré att delas med fastighetsägaren. Entrén innefattar även kapprum, två toaletter samt ett stort konferensrum som kan bokas vid behov. Lokalerna har ett toppenläge nära E4:ans påfart med ett mycket generöst utbud av service både i Fyrislund och Boländerna. Hyran fastställes i överenskommelse med hyresvärden och är beroende av bl.a. anpassningar och kontraktslängd. Moms tillkommer på hyran.

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  I markplan finns butiks-, utställnings- och verkstadsytor om ca 1 219 m² . Plan två om ca 1 206 m² rymmer till större delen kontorsytor om 700 m², ca 156 m² personalutrymmen och förråd samt ca 350 m² oinredda ytor. Önskas en mindre kontorsyta är det möjligt att hyra del av plan 1 och plan 2, se bifogade planritningar.
Fakta
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser finns intill byggnaden.
Ekonomi
 • Hyra per mån
  0 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Hyran fastställes i överenskommelse med hyresvärden och är beroende bl.a. av anpassningar och kontraktslängd. Moms tillkommer på hyran.
Området
 • Östra Fyrislund och Fyrislund är ett växande område med lättare industri, handel och kontor.
 • Kommunikationer
  Bra kommunikationsmöjligheter då gamla E4:an, Kungsängsleden samt E4:ans påfart är mycket nära.
 • Närservice
  Mycket god service med flera lunchrestauranger i området samt nära till Boländerna med Bolands City, Ikea, Bauhaus, Biltema m.fl
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn