Sök Meny
Såld

Uppsala - Fyrislund / Kumlagatan 10

KONTOR, BUTIK, UTSTÄLLNING OCH VERKSTAD I ÖSTRA FYRISLUND

Välkommen till ljusa, moderna och flexibla lokaler i Östra Fyrislund!
Lokalerna på totalt 2 425 m² är fördelade på två plan där det är butik-, utställning- och verkstadsyta i bottenplanet om ca 1 219 m². Det övre planet om ca 1 206 m² har ca 700 m² kontorsytor, ca 156 m² med personalutrymmen och förråd, samt ca 350 m² oinredda och anpassningsbara ytor efter hyresgästens egna önskemål.

Här finns möjlighet att hyra den totala ytan men önskas en mindre del av fastigheten så är även en sådan lösning möjlig, se bifogade planlösningar för mer information . Skulle en mindre del av lokalerna hyras ut kommer entré att delas med fastighetsägaren. Entrén innefattar även kapprum, två toaletter samt ett stort konferensrum som kan bokas vid behov.

Lokalerna har ett toppenläge nära E4:ans påfart med ett mycket generöst utbud av service både i Fyrislund och Boländerna.

Hyran fastställes i överenskommelse med hyresvärden och är beroende av bl.a. anpassningar och kontraktslängd. Moms tillkommer på hyran.

Sponsrade länkar
Uppsala / Fyrislund
Kumlagatan 10
Totalareal: 2 425 kvm
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kumlagatan