Kungsängsesplanaden 12 A / Kungsängen / Uppsala / UPPSALA

NYPRODUCERAD LOKAL LÄNGS MED KUNGSÄNGSESPLANADEN

Hyra
10 133 kr/mån
Totalareal
64 kvm
Kvadratmeterhyra
1 900 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

På Kungsängsesplanaden uppför JM nu en fastighet med verksamhetslokaler i markplan. Lokalen är på 64 m² och beräknas stå färdig fjärde kvartalet 2018.

Lokalen har ett strategiskt läge. Här finns andra verksamhetsutövare i området vilket ger aktivitet dagtid samt byggs flertalet bostadshus runt omkring vilket gör området levande även kvällstid.

Sponsrade länkar
Bilder
Kungsängsesplanaden 12 A
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokal om 64 m² i markplan. Lokalen färdigställs med en grundstandard vilket innebär parkettgolv och målade väggar. I lokalen finns pentry samt toalett med kakel på väggarna och klinkergolv. Har hyresgästen önskemål om anpassningar är detta möjligt enligt överenskommelse med fastighetsägaren.
Fakta
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Ekonomi
 • Kvadratmeterhyra
  1 900 kr/år/kvm
 • Moms
  Utgår ej
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra. Utöver hyran tillkommer uppvärmning, vattenförbrukning och fastighetsskatt. Ej moms.
Området
 • Kungsängen är ett område som växer starkt i och med den nyproduktion som byggs längs med hela ån och upp mot Kungsgatan. I området finns ett flertal verksamhetsutövare såsom bilhandel, butik- och kontorsverksamheter, livsmedelsbutik, restauranger etc.
 • Kommunikationer
  Kungsängen ligger nära stationsområdet med mindre än 10 minuters promenads avstånd. Längs med Kungsgatan går flertalet stadsbussar samt finns cykelvägar och promenadstråk längs med ån in till Uppsala city.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Följ oss i sociala medier