Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Kungsängen
Kungsgatan 93 A
Avgift: 15 676 kr/mån
Totalareal: 124 kvm

Uppsala - Kungsängen / Kungsgatan 93 A

Butik/kontorslokal på Kungsgatan

Nyproducerad butik/kontorslokal i markplan med ett optimalt skyltläge väl synligt för alla trafikanter längs med Kungsgatan. Lokalen har även ett skyltfönster mot Sållargatan. Huset kommer att vara färdigt för inflytt under våren 2018.

Lokalen har en yta på 124 m² och med en hyra på 1 517 kr/m²/år.

Sponsrade länkar
Kungsgatan 93 A
Kungsgatan 93 A
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalen har skyltfönster mot Kungsgatan samt Sållargatan. Det finns även fönster mot gården. Här finns ett pentry samt handikappanpassad toalett.
Fakta
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal/kontorsrum i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Ekonomi
 • Hyra per kvm
  1 517 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  I hyran ingår uppvärmning, VA samt ventilation. Utöver hyran tillkommer el, fastighetsskatt, sophantering, tapp-varmvatten samt internet. Föreningen fakturerar hyresgästen för förbrukad el. Driftkostnaden för ventilationsaggregatet betalas via elabonnemanget.
Området
 • Kungsängen var tidigare ett industriområde som idag blivit ett av Uppsalas mest attraktiva och citynära bostadsområden. Härifrån är det ca 500 m till Resecentrum och centrum samt gångavstånd till natursköna miljöer vid Fyrisån och Uppsalas grönskande stadspark. Dessa lokaler ligger dessutom mitt i ett handelsområde där bl a Upplands Motor och flera andra aktörer finns vilket gör att läget är ytterst attraktivt för att bedriva verksamhet.

  I området finns Willys matbutik med ATG ombud, en klädbutik samt flera restauranger och det tar endast några minuters promenad till Uppsalas Stadskärna som har ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger.
 • Kommunikationer
  Gångavstånd till Resecentrum som är Uppsalas kärna för tåg och busskommunikation. Härifrån är man också snabbt ute på E4:an.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn