KOMMERSIELLA

Kungsgatan 47 A / Centrum / Uppsala

MODERNT KONTOR I ÄLDRE VACKER FASTIGHET

Fastigh.bet
Dragarbrunn 20:1
Totalareal
1 665 kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu ges det möjlighet att hyra del av ett plan eller flera plan i en totalrenoverad fastighet från sekelskiftet beläget i Uppsala centrums levande stadsmiljö. Kontorslokalerna passar utmärkt till de företag som söker representativt kontor med närhet till ett generöst utbud av såväl service som tåg- och busskommunikationer.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 13 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Moderna kontorslokaler i 4 plan
  Nu finns det två lokaler i markplan vakant om 136 respektive 138 kvm. På plan 3 finns en lokar vakant om 212 kvm och på plan fyra är lokalen om 308 kvm vakant.
  Här möts du av öppna kontorslandskap med smakfulla materialval och generösa ljusinsläpp.
  Lokalernas planlösning rymmer alla de faciliteter som ett modernt företag kan tänkas behöva - mötesrum, samtalsrum, pentry m.m. på varje våningsplan. Fastigheten har en välkomnande entré med fönster ut mot Kungsgatan. I samband med totalrenoveringen av fastigheten installeras hiss, ny klimatanläggning med kyld tilluft (kylbafflar) samt mekanisk frånluft.
Fakta
Beskrivning
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser finns på gården och i flera intilliggande parkeringsgarage.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Det centrala läget gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Gågatan med sitt stora utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, gym m.m.
 • Kommunikationer
  Kontoret har ett optimalt läge mitt i stan både för den bilburne och för den den som åker kollektivt. Hit tar du dig med buss9, 8 och 5. På 5 minuter är du vid Uppsala centralstation. Avståndet till Stockholms central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier