KOMMERSIELLA

Kungsgatan 47 A / Centrum / Uppsala

MODERNT KONTOR I ÄLDRE VACKER FASTIGHET

Fastigh.bet
Dragarbrunn 20:1
Totalareal
210 kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu ges det möjlighet att hyra ett kontor om 210 kvm på plan 3 i en totalrenoverad fastighet från sekelskiftet beläget i Uppsala centrums levande stadsmiljö. Kontorslokalen passar utmärkt till de företag som söker representativt kontor med närhet till ett generöst utbud av såväl service som tåg- och busskommunikationer.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 10 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Denna lokal ligger på plan 3 om 210 kvm.
  Här möts du av smakfulla materialval och generösa ljusinsläpp.
  Lokalens planlösning rymmer alla de faciliteter som ett modernt företag kan tänkas behöva - mötesrum, samtalsrum, pentry m.m. Fastigheten har en välkomnande entré med fönster ut mot Kungsgatan. I samband med totalrenoveringen av fastigheten installeras hiss, ny klimatanläggning med kyld tilluft (kylbafflar) samt mekanisk frånluft.
Fakta
Beskrivning
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplatser finns på gården och i flera intilliggande parkeringsgarage.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran fastställes i samråd med hyresvärden.
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Det centrala läget gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Gågatan med sitt stora utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, gym m.m.
 • Kommunikationer
  Kontoret har ett optimalt läge mitt i stan både för den bilburne och för den den som åker kollektivt. Hit tar du dig med buss9, 8 och 5. På 5 minuter är du vid Uppsala centralstation. Avståndet till Stockholms central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier