KOMMERSIELLA

Libro Ringväg 45 / Librobäck / Uppsala

Nu säljs de sista nyproducerade bostadsrättslokalerna säljes till fast pris.

Totalareal
241 kvm
Hyra per mån
5723.75 kr/mån
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna lokal på Libro Ringväg såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Libro Ringväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Librobäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu börjar bostadsrättslokalerna i Librobäck att bli klara för inflytt och många har redan tillträtt, men det finns fortfarande några återstående i hus A. Lokalerna säljes till fast pris där priset för en lokal om 241 m² fördelat på två plan är 1.695.000 kr. Månadsavgiften är 5 724 kr. Stor port för lager/verkstad och möjlighet att inreda kontor på plan 2. Huset har gemensam hiss där du även kan nå lokalen på plan 2 via en loftgång. Mycket flexibla och passar till de flesta verksamheter. Behöver ni mer än 241 m² så köper ni flera bredvid varandra. De större och mindre lokalerna i hus B och C är slutsålda. I hus A finns fortfarande chans att köpa lokal nr 2, 4, 5 eller 6. Hittills sålda i föreningen är nr 1,3 och 7-14, men byggaren har genom ett närliggande bolag köpt alla bostadsrätter och säljer vidare varför föreningen är garanterad månadsavgifterna. Varje bostadsrättshavare betalar värme efter förbrukning. Låga uppvärmningskostnader då föreningen valt att satsa på luft/vatten-värmeväxlare som huvudsaklig värmekälla. För varmvatten monterar varje bostadsrättshavare en egen liten varmvattenberedare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn