KOMMERSIELLA

Östra Ågatan 87 / Kungsängen / Uppsala

LAGERYTOR I ÅNGKVARN MED CENTRALT LÄGE

Totalareal
4 602 kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu finns möjlighet att hyra lagerlokaler med ett ganska centralt läge i Ångkvarn precis intill Fyrisån. Lokalerna har en totalyta om 4 010 kvm i flera hallar som går att hyra tillsammans eller dela upp i flera där den minsta ytan skulle kunna utgöra 140 kvm. Ytorna är flexibla och har högt i tak, flera portar i olika väderstreck, lastkaj i vissa delar. Alla lokaler har betonggolv.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 12 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lagerlokalerna består av flera stora hallar med portar från flera håll i kvarteret och med en totalyta om 4 010 kvm. Hallarna går att hyra tillsammans eller separat ( 1 900 kvm, 580 kvm, 1 100 och 430 kvm) men går även att dela upp i flera olika ytor i olika storlekar. Lokalerna har högt i tak, betonggolv och flera portar för in‐ och utlastning från flera håll. Vissa delar har även lastkaj.
  I en annan byggnad finns det en mindre verkstads‐/​​​​​lagerlokal om totalt ca 330 kvm som går att hyra i sin helhet eller dela upp i ca 140 kvm respektive ca 190 kvm

  Det finns även kontor i varierande storlek att hyra till om så behövs. De är från 90- 592 kvm.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Intill byggnaderna finns det möjlighet till parkering för personal och kunder.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Lokalerna uthyres på korttidskontrakt i max 2 år och hyran fastställes i samråd med hyresvärden beroende på storlek, löptid och anpassning.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Kungsängen eller Industristaden ligger intill Fyrisån i höjd med Stadsparken och Studenternas med gångavstånd till Uppsala Centrum och Resecentrum.
 • Kommunikationer
  Kontoret har ett mycket bra läge i den inre delen av Kungsängen/Industristaden och lättillgängligt för den bilburne och för den den som åker kollektivt. På 5-10 minuter är du vid Uppsala centralstation och Resecentrum. Avståndet till Stockholms central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.
 • Närservice
  Läget gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, gym m.m.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier