KOMMERSIELLA

Östra Ågatan 25 / Uppsala

CENTRAL BUTIKSLOKAL MED ETT UTMÄRKT LÄGE FÖR HANDEL ELLER SERVICE

Fastigh.bet
Dragarbrunn 18:2
Totalareal
395 kvm
Kvadratmeterhyra
2 229 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Ett av Uppsalas bästa och mest inarbetade handelslägen är nu till salu på Östra Ågatan 25. En lokal med ett fantastiskt läge med stora skyltfönster som ger ett fint ljus och en känsla av att inomhus och utomhus flyter ihop. Här har bedrivits heminredningsbutik i många år och är en självklar handelsplats för Uppsalaborna.

Lokalen har generösa ytor för försäljning eller service och trivsamma personalutrymmen samt praktiska ytor för lager.

Café eller restaurang är ej tillåtet i lokalen.

Pris: 975 000 kronor eller enligt överenskommelse

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 10 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Butikslokal med generösa ytor och stora skyltfönster i riktning mot ån. I den bakre delen av lokalen finns personalutrymmen såsom pentry, toalett, kontor samt omklädningsyta. Här finns även lageryta och ett mindre kallförråd samt utgång till parkering på gården. Ytterligare förrådsutrymme finns med diskho för hantering av exempelvis plantering av växter eller liknande.
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkering finns att hyra i intilliggande parkeringsgarage.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra exklusive moms. Utöver hyran tillkommer kostnaden för uppvärmning, kyla samt avfall.
 • Kvadratmeterhyra
  2 229 kr/år/kvm
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Butikslokalen ligger mitt i en mycket levande och trivsam del av centrala Uppsala. Här kliver man rakt in i de anrika, vackra kvarteren runt Uppsala Domkyrka. Längs med Fyrisån finns fina promenadstråk som leder fram till bl a Uppsala Stadspark, Stadsträdgården.
 • Kommunikationer
  Från Stora Torget går flertalet bussar. På bara några minuters promenadavstånd ligger Uppsala Entré, navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer.
 • Närservice
  Längs med Östra Ågatan finns flertalet butiker, restauranger och konditorier. Strax intill lokalen ligger Gamla Torget med restauranger och butiker och passerar man torget kommer man direkt upp på gågatan med ett generöst utbud av diverse handel i butiker och gallerior samt restauranger. Mittemot butiken ligger Fyristorg som även det har trevliga restauranger, serivcebutiker och handel av olika slag.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier