KOMMERSIELLA

Skyttelgatan 13, 15, 19,23 / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

LOKALER I BRF HAMNEN ÅSIKTEN UNDER UPPBYGGNAD

Hyra
19 950 kr/mån
Totalareal
133 kvm
Kvadratmeterhyra
1 800 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Fyra lokaler under uppbyggnad i etapp 2 Brf Hamnen Åsikten. Byggnaden kommer ligga i en härlig miljö invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark.
Lokalerna om 42-133 m² kommer färdigställas med en grundstandard och vara inflyttningsklara andra kvartalet 2019.
Lokalerna är ej anpassade för café eller restaurangverksamhet.

Hyran är 1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra.

Bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Det är fyra lokaler på Skyttelgatan som är under uppbyggnad. Samtliga lokaler kommer ha en grundstandard med linoleumgolv, gipsade och målade väggar, undertak med grundbelysning samt ett trinettkök inkl kyl, två kokplattor, överskåp ovan bänk. Det kommer också finnas en RWC med klinkergolv, kaklade väggar samt grundbelysning.

  Lokal 4 är en hörnlokal om 86 m² med en öppen yta med fönster i två väderstreck samt entré ut mot Skyttelgatan. Trinettkök och RWC längst in i lokalen. Denna lokal ligger vägg i vägg med lokal 5 och kan slås ihop och utgör då en totalyta om 128 m².

  Lokal 5 och 6 om 42 m² vardera har en öppen yta med skyltfönster och entré ut mot Skyttelgatan. Trinettkök och RWC längst in i lokalen.

  Lokal 7 om 133 m² har en öppen yta med fönster i två väderstreck och entrén ut mot Skyttelgatan. Lokalen kommer ha flera fönster vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Trinettkök och RWC finns i ena delen av lokalen.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra och det tillkommer värme, el, vatten och fastighetsskatt. Moms tillkommer.
 • Kvadratmeterhyra
  1 800 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Hamnen Åsikten Etapp 2 har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk.Till stadskärnan går du på 10 minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.
 • Kommunikationer
  Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier