KOMMERSIELLA

Topeliusgatan 16 / Nyby / Uppsala

LOKALER LÄMPLIGA FÖR VÅRDBOENDE/BLOCKUTHYRNING

Hyra
84 000 kr/mån
Totalareal
448 kvm
Kvadratmeterhyra
2 250 kr/år/kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att hyra lokaler lämpliga för vårdboende eller för företag som söker blockuthyrning. Lokalerna är flexibla och har 16 rum som kan delas upp i två enheter.
De ligger i Nyby centrum med närhet till hela Gränbystadens utbud. Goda busskommunikationer till centrum samt bra gång och cykelvägar både in till centrum men också till fina naturområden.

Bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalen om ca 448 kvm består av 16 rum och är uppdelade i två enheter med separata entréer.

  Första enheten består av 7 nyrenoverade rum varav två rum är större och ett rum har egen toalett. Samtliga rum är rustade med trinettkök. Vid entrén finns tillgång till två toaletter, två duschar och utrymme för tvättmaskin och torktumlare.

  Andra enheten består av 9 rum varav två även här är större. Samtliga rum är möblerade och har trinettkök, mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Vid entrén finns en tvättstuga samt två duschar och två toaletter.

  Grund: betongplatta, kulvert, Stomme: pelar/balk/stål, Fasad: aluminiumplåt, Takbeklädnad: korrugerad plåt, Fönster: 2-glas kopplade + 2-glas isoler, Ventilation: mekanisk FTX-ventilation
  Uppvärmning: Fjärrvärme och vattenburet radiatorsystem
  Renoveringar:
  2015 - Nytt FTX aggregat Topvex SR 06
  2016 - Byte av expansionskärl
  2016 - Ommålning fläktrum
  2016 - Ny torktumlare tvättstugan
  2017 - Nytt brandlarm (klass A) inkl. dektorer
  2017 - Nytt entréparti norra ingången
  2018 - Renovering av tre toaletter och en dusch
  2018 - Ytskiktsrenovering av 7 lägenheter
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra. Det tillkommer, värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.
  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra
  2 250 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Fastigheten ligger i Nyby som ligger ca 2-3 km från Uppsala Centrum. Här finns närhet till grönområden, fina gång- och cykelvägar in till centrum, Gamla Uppsalahögar och Röbo frilufsområde samt till Gränbystaden.
  Det finns god service vid den stora livsmedelsbutiken Willis med apotek, blommor och ATG ombud. Gränbystaden nås på 10 minuter med buss samt några minuter med bil. Där finns all service som behövs för att underlätta vardagen.
 • Kommunikationer
  Från Nyby är det mycket goda kommunikationer in till Uppsala centrum både med buss som har täta avgångar sam nära E4:ans påfart i båda riktningarna. Mycket bra gång- och cykelvägar in till centrum.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier