KOMMERSIELLA

Torgny Segerstedts Allé 71 / Rosendal / Uppsala

NYPRODUCERAD CAFÉLOKAL I ROSENDAL

Area
105,4 kvm
Kvadratmeterhyra
2 200 kr/år/kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal lämpad för caféverksamhet i det expanderande området Rosendal.
Lokalen om 105,4 kvm ligger på gaveln i markplan med öppna ytor och fönster åt tre håll som vetter ut mot den allmänna parken och huvudstråket.
Tillträdet Q3 2019.

Hyresvärden är Wallenstam som är ett utvecklande fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för hållbart boende och företagande i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 6 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Planlösning
 • Lokalen om 105,4 kvm har ett mycket bra läge på en gavel av huset med fönster och entréer åt tre håll. Denna lokal är lämpad för caféverksamhet och kommer vara försedd med fettavskiljare. Det är öppna ytor i vinkel med plats för servering kassa- och kyldisk. Det är ett kök, diskrum samt en handikappsanpassad toalett och personalutrymme med omklädning och WC. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och kommer vara färdigställd med grundbelysning, golv och målade väggar.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran är en kallhyra. Moms och fastighetsskatt tillkommer.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra:
  2 200 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform:
  Lokal
Området
 • Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom områdets egna grönskande parker är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar närliggande gata flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
 • Närservice
  Här finns flera restauranger och en Ica Nära.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier