KOMMERSIELLA

Vattholmavägen 6 E / Kapellgärdet / Uppsala

NÄSTAN NY BUTIK/SALONG/CAFÉ PÅ KAPELLGÄRDET

Hyra
11 700 kr/mån
Totalareal
78 kvm
Kvadratmeterhyra
1 800 kr/år/kvm
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Nu finns chansen att driva din verksamhet i denna nästan nyproducerade hörnlokal om 78 kvm varav 48 kvm är en öppen yta. Det är entré och fönster ut mot Vattholmavägen.
Lokalen passar för butik, salong eller café.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 8 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Här finns en fin och redan utrustad lokal i nyskick att hyra med ett bra och synligt hörnläge i norra korsningen Portalgatan/Vattholmavägen. Stora fönster ger ett bra ljusinsläpp i lokalen.
  Lokalen är redan iordningställd med innertak, extrarum med handfat, väl tilltaget HWC-rum med dusch, uttag för tvättmaskin m.m.
  Lokalen är tidigare iordningställd för att vara frisérsalong varför extra vatten och avloppsledningar finns på flera ställen i lokalen. Lokalen kan även användas som café eller enklare servering utan någon form av stekning eller grillning, exempelvis en sushirestaurang. Observera att det bara finns ett WC-rum i lokalen.
  För att servera ett visst antal personer i en lokal krävs kund-WC och personalen måste ha eget WC. Möjlighet finns att bygga om lokalen så att man delar det stora WC-rummet till två alternativt bygger ett nytt WC-rum i något av extrarummen.
  Troligtvis kommer även Miljö och hälsa på kommunen att kräva att fettavskiljare installeras om lokalen ska användas som servering. Intressenter som funderar på servering ombedes att själv undersöka vilka myndighetskrav som gäller för den tilltänkta verksamheten i Uppsala.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Följande hyrestillägg: Fastighetsskatt f.n 390 kr/månad, värme, varmvatten och kallvatten enl. separat mätning, sophantering. Eget abonnemang för el. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Kvadratmeterhyra
  1 800 kr/år/kvm
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.
 • Kommunikationer
  Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.
 • Närservice
  Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service.
  In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier