KOMMERSIELLA

Fromheden 22 / Fromheden / Norsjö

Slutpris
1 600 000 kr
Såld
2014-12-21
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Fromheden såldes av oss 2014-12-21. Se alla våra försäljningar i Norsjö samt även på Fromheden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fromheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och populär Fiskecamping. Naturskönt läge med fantastiskt fiske i put and take sjö erbjuds besökarna. En härligt charmig restaurang som byggdes 2005 med plats för ca 100 gäster. Restaurangen har fullständiga rättigheter och förutom sommarverksamhet har t ex julbord serverats. Alldeles vid camping ligger en golfbana och en danspavlijong som arrangerar danser sommartid.

Fromhedens Fiskecamp har 85 husvagnarplatser med el, 6 st 4-bäddstugor och tältplatser. Förutom boendeplatserna finns servicebyggnad med reception och kiosk, en stuga som brukar arrangera loppis mm.
Husvagnsgarage för vinterförvaring om 10 platser.
Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten