Danska vägen 123A

Danska vägen 123A

Slutpris

6 900 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Danska vägen 123A


Slutpris
6 900 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Hyresfastighet med trevligt läge

Mycket trivsam och välskött hyresfastighet belägen på Danska vägen med ett fint läge mitt emot Mössebergsparken. Hyreshuset inrymmer totalt 6 lägenheter fördelat på 1 till 3/4 r.o.k. Fastigheten och bostadslägenheterna har på senare år genomgått omfattande renoveringar så som: Nytt tak inkl. papp/plåt och takfönster 2015, nya fönster och balkongdörrar (2-glas isoler), större delen nyare kök inkl. vitvaror, nyare våtrum (med våtrumsintyg), dränering utförd, nyare el samt installation av jordfelsbrytare, installation av fiber, renoverad tvättstuga, belyst altandäck, asfalterad uppfart och parkering m.m. Uppvärmning sker via bergvärme, godkänd OVK-besiktning samt radonsanering utförd samt installation av radonsug - fastigheten har idag godkända radonvärden.

Trädgården är rymlig och uppvuxen med fruktträd. Gemensam uteplats finns på baksidan av huset. I källaren finns bra förvaringsutrymme för hyresgäster som såväl praktiska arbetsutrymmen för fastighetsskötare/ägare med bl.a. fikarum, verkstad och toalett/dusch.
En fastighet där hyresgästerna trivs och har närhet till Mössebergs friluftsområde med bl.a. både bad och djurpark och även närhet till skola och förskola. Endast ett par minuter från Danska vägen nås resecentrum med bra tåg- och bussförbindelser samt livsmedelsaffär.

Inga vakanser då fastigheten är idag är fullt uthyrd. Den totala hyresintäkter uppgår f n till 377 928 kr/år vilket då innefattar bostadslägenheter samt garage, driftskostnad om 71 759 kr/år.

Varmt välkommen med Er anmälan till visning!


Driftkostnad
71 759 kr/år
Fastigh.bet
FALKÖPING ANDEN 8
Bruksarea
364 kvm
Total markareal
1 572 kvm
Intäkter
377 928 kr/år
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Falköping

Denna bostad på Danska vägen såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Danska vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.