KOMMERSIELLA

Garverivägen 4 / Hällingsjö / Härryda

Fastighet med två lägenheter och en stor lokal i entréplan vid vattnet i Hällingsjö.

Slutpris
3 625 000 kr
Driftkostnad
66 880 kr/år
Fastigh.bet
HÄRRYDA HÄLLINGSJÖ 1:15
Bruksarea
347 kvm
Totalareal
1 493 kvm
Intäkter
312 000 kr/år
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Garverivägen såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö samt även på Garverivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garverivägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Hällingsjö med utsikt över Gingsjön finns denna fastighet om ca. 360 kvm. Ytorna är fördelade på en fd. butikslokal om ca. 167 kvm på gatuplan där ingen inredning finns kvar och två 3:or om ca. 90 kvm på plan två.
I dagsläget finns en bygglovsansökan inlämnad för att omvandla lokalen på gatuplanet till två stycken lägenheter. Här finns även möjlighet att skapa en butik eller café om så önskas.
I källaren finns ett garage samt pannrum och förrådsrutrymmen. I anslutning till byggnaden finns gott om parkeringsutrymme. Lägenheterna samt garaget är uthyrda och till fastigheten hör även en parkeringsplats med 18 st p-platser som är uthyrd på längre tid. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Kinna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn