Café till salu

Café till salu

Slutpris

280 000 kr


ORUST

Café till salu


Slutpris
280 000 kr

ORUST

Café till salu !

Vilken möjlighet! Slussens Skafferi är till salu, beläget vid sjön som mynnar ut i hamnen 100 meter från Slussens pensionat. Slussens Pensionat är en välrenommerad musikrestaurang som lockar många turister på somrarna.
Slussens Skafferi har funnits sedan 1950 talet och är lite av en kultplats i området. Byggnaden är vinterisolerad. Mysig inredning i 50 tals stil. Utrustad med kiosk/glasslucka samt 20 platser inne och 20 platser ute på den 20 kvm stora altanen.

Härifrån ser man hamnen, där det sommartid ankommer många fritidsbåtar samt M/S Gustafsberg , som gör strandhugg i Slussen på väg till Ljungskile /Uddevalla. Vägen från Svanesund till Henån, är även den omtyckt bland motorcyklar och familjer för spontan fika, Många kända personer fikar här i samband med sina spelningar på Slussens pensionat och har då signerat sin namnteckning på väggen.
Nuvarande ägare har haft caférörelse med smörgåsar, bakverk, glass godis, kaffe, läsk samt butik med försäljning av ekologiska och närodlade produkter.
Öppettider helger i maj månad, sedan öppet dagligen från midsommar kl. 10-18 tom 15 aug därefter helger tom mitten av oktober. Helgtider kl. 11-17.

Nuvarande ägare har hållit en låg profil vad gäller marknadsföring. Det finns därmed goda utvecklingsmöjligheter för en mer driven och engagerad ägare.

I Slussen Orust Kommun bor många bofasta och Slussen är under utveckling och kommer byggas ut Kommunalt Va och Avlopp kommer att installeras i området och efter förhandlingar så får Slussens Skafferi betala kostnaden fördelat på 10 år from 2018. Det finns en väldigt eftertraktad Waldorfskola årskurs 1-9 i området. Slussen på Orust är beläget 80 km från Göteborg.




Omsättning 307 000 KR (År 2015,) 390 390 KR (År 2016 utarrenderat )
Vinst 111 000 KR 106 000 KR
Utrustning:
Brasilia Espresso maskin
Inpro Toaster smörgåsgrill
Inpro Gjutjärns våffeljärn
Drickakyl
Vanlig kyl
Frys
Frys från Sia glass
Ugn
Kassabänk samt Kassa apparat
Hyllor samt bord och stolar


Driftkostnad
20 762 kr/år
Fastigh.bet
Arrendelott på Fastigheten Ström S:2
Tomtarea
300 kvm
Såld
2017-05-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.