Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Rydsberg/Almekärr

Rydsberg/Almekärr är ett område i västra Lerum där ni bor med ett bekvämt avstånd till Göteborg. Området består av en blandad bebyggelse av radhus, bostadsrätter, hyreshus och fristående villor. Här har du närhet till natur, skog och sjöar såväl som pendeln till Göteborg. Rydsberg/Almekärr är ett populärt och barnvänligt område med kort promenadväg till skola, förskola och social service.

Vi kan Rydsberg/Almekärr

Mäklarhuset i Lerum är lokala entreprenörer och bostadsspecialister. Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.
Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka förskolor och skolor som finns och hur förbindelserna med buss, tåg och bil fungerar. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt personer.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online, bl. a. digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset Smart annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 43
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering