Hitta din drömbostad

Mäklarhuset har utvecklat Mäklarhuset Smart® Sök för att göra det enklare att hitta en bostad som matchar just dina önskemål. Vill du bo nära natur eller stadspuls? Med eller utan balkong? Är hiss ett måste? Eller garage? Vår vd Erik Wikander berättar om hur vår nya sökmotor kan hjälpa fler att hitta sin drömbostad.

Vad är Mäklarhuset Smart® Sök?

Det är ett helt nytt sätt att söka efter bostäder. Vår nya sökmotor utgår från dina specifika önskemål och matchar det med vårt utbud av bostäder. Istället för en lista med vad som finns till salu får du en lista över det som passar just dig.

Varför har vi utvecklat tjänsten?

Söktjänsten gör det enklare för köpare att hitta rätt bostad och för säljare att nå rätt spekulant. Vår söktjänst söker i ett bredare geografiskt område, vilket innebär att du kan upptäcka både bostäder och platser som du kanske hade missat annars.

Vad är nyttan för våra kunder

Många tycker det är svårt att flytta och hitta sin drömbostad. Samtidigt finns det varje år väldigt många bostäder till salu. Vi säljer över 10 000 bostäder på ett år. Genom att göra det enklare att söka i utbudet av bostäder kan vi hjälpa fler att hitta sitt nästa boende.

Erik Wikander, vd Mäklarhuset

E-post
Matcha dina önskemål med våra bostäder