Ett smartare val

Mäklarhuset ett smartare val. Vi har lång erfarenhet av marknaden och är kända för vår kundnöjdhet, vår lokalkännedom och våra verktyg som är användbara för såväl våra säljare som köpare för en lyckad bostadsaffär.

Vi kan Benahavís

Vi på Mäklarhuset kan marknaden. För oss är det a och o för att kunna ge våra kunder den absolut bästa servicen. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor och restauranger som är bra och vi träffar dagligen människor som vill köpa en bostad i Benahavís. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stola över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Internet blir allt viktigare och mer avgörande för en bostadsaffär. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerande annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot typ av spekulant. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar

Visa alla 82
Tidigare försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare

Michael Montin
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar: Svenska, English, Español
Pablo Pérez
Affärsutvecklare
del Mercado Español
Talar: Español
Estefanía Grilo
Administratör
Talar spanska & engelska
Talar: English, Español
Nyproduktion
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.